Medarbejderne i RKKP's Videncenter er gået hjem, og vi fortsætter vores arbejde, så godt som vi kan under de nye rammer: løbende resultater bliver udsendt, årsrapporter bliver produceret, retningsliner udkommer, og vi bidrager med viden til sundhedsvæsenet.

Det er heldigvis ikke nyt for RKKP's Videncenter, at meget arbejde sker digitalt og via videomøder. De erfaringer trækker vi på nu hos os selv og hos samarbejdspartnere. Mens der er opgaver, der er blevet vanskeligere for os, er der samtidig mere tid til andre.

Vi er opmærksomme på, at særligt vores kliniske samarbejdspartnere i sagens natur kan og vil have andet at se til. Der er pres på sundhedsvæsenet, og vi tilpasser os den nye virkelighed.

Vores RKKP-teams og styregrupperne er i dialog om, hvad kan lade sig gøre via video og mail, og hvad må afvente, at vi igen får mulighed for at mødes fysisk. Vores tidsplaner for de enkelte databasers afrapportering opdateres løbende.

Dine RKKP-samarbejdspartnere kan træffes på telefon og mail – se kontaktoplysninger.

Nogle af os har brug for at arbejde på skæve tidspunkter – hvis du ikke kan forvente svar på din mail inden for få dage, vil du modtage et autosvar.

Pas på jer selv og hinanden!