Mette Roed Eriksen konstitueres som leder af cancerafdelingen i RKKP indtil 1/2/2022. Stillingen som leder af afdeling 2 har været i opslag, men det er ikke lykkedes at finde den rette kandidat ad den vej.

”Mette har et stort talent for ledelse og evner at arbejde sammen med andre, skabe resultater og engagement” siger Jens Winther Jensen, Direktør i RKKP ”Mette har gjort det fantastisk godt i den tid, hun allerede har ledet cancerafdelingen, og jeg tror, Mette bliver en god og stærk leder i RKKP. Jeg er glad for, at Mette vil fortsætte, og vi står sammen om at skabe de bedste forudsætninger for databaser og personale i afdelingen”.

Derudover vil Mette tage del i DMCG-samarbejdet sammen med Vicedirektør Henriette Lipczak og Direktør Jens Winther Jensen.

"Mette sprang til med kort varsel i efteråret og får nu for alvor mulighed for at udvikle sig som leder. Jeg ser frem til det videre samarbejde med Mette om at skabe viden, som klinikere og ledere i sundhedsvæsenet kan bruge til udvikling af kvaliteten i kræftbehandlingen i Danmark." siger Jens Winther Jensen.

I forbindelse med den forlængede konstituering vil der blive slået en kontaktpersonstilling op i afdeling 2.