It og datamanagement - tre nye medarbejdere
Den 1. september starter Bruno Fjeldgaard som datamanager med lokation i Århus. Bruno har mangeårig erfaring med programmering og arbejde med ledelsesinformation (business intelligence) inden for den finansielle sektor.

Den 1. september starter Pia Arnum Frøslev som datamanager med lokation i København. Pia har arbejdet som kontaktperson i RKKP siden 2013, men skifter nu afdeling, så hun igen kan bruge sine erfaringer og kompetencer inden for datamanagement.

Den 15. september starter Anja Kirkeby som datamanager med lokation i Århus. Hun kommer direkte fra et sociologisk PhD studie på Ålborg Universitet. Anja skal arbejde med SAS programmering og KMS.


Kliniske retningslinjer - 
Henriette Lipczak starter 01.09.17 som overlæge 
Henriette har i mange år beskæftiget sig med kvalitet og patientsikkerhed. Hun kommer fra en stilling i Kræftens Bekæmpelse, hvor hun har arbejdet som afdelingslæge i kvalitetsafdelingen, senere overlæge og senest områdechef for Kvalitet og Patientsikkerhed.

Henriette får ansvar for vedligeholdelse og udvikling af de nationale kliniske behandlingsretningslinjer for de nationale kvalitetsdatabaser på alle kræftområder. 

Til daglig vil hun sidde på Bispebjerg sammen med It og Datamanagement samt Klinisk Koordination.

Klik her for at se artikel fra Dagens Medicin