Efter en udsolgt konference i 2022 glæder vi os til igen at byde velkommen til to dage med et mættet fagligt program og suveræne muligheder for netværk.

 

På Klinisk Kvalitet 2023 sætter vi fokus på det der virker, under overskriften ”Kvalitetsudvikling, der virker i hverdagen”. Ambitionen er, at alle deltagere kan tage noget med hjem, som kan bruges i eget arbejde med datastøttet kvalitetsudvikling.

De kliniske kvalitetsdatabaser bidrager til, at den kliniske kvalitet synliggøres og udvikles, så patienter får behandling af høj og ensartet kvalitet i hele landet.

Men hvordan omsætter vi den frembragte viden til forbedring? Hvad har de gjort der, hvor de er lykkedes med at udligne uønsket variation? Og hvilke tiltag kan understøtte et lærende sundhedsvæsen, hvor klinikere på tværs af landet inspirerer hinanden til udvikling af praksis? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi vil dykke ned i på konferencen.

Glæd dig til at møde - blandt mange andre spændende oplægsholdere - speciallæge og sundhedschef Ameli Norling fra Sveriges Kommuner & Regioner og læge og direktør John Halamka fra Mayo Clinic Platform i USA, som samler sundhedsdata på én platform.

Som deltager kan du se frem til to dage med et spændende fagligt program med oplægsholdere fra både ind- og udland. Derudover kan du gå på opdagelse i de mange spændende forskningsposters, hvor du får mulighed for at kåre den bedste. Vi sørger også for gode netværksmuligheder.

Klinisk Kvalitet 2023

Grøn streg.pngHvornår: 30. og 31. oktober

Hvor: Aalborg Kongres & Kultur Center

Program og tilmelding:

Se det spændende program og tilmeld dig: 
Early bird til 31. august 2023Grøn streg.pngTilmelding for ansatte i patient/borgernær funktion:

Ansatte i sundhedsvæsenet, der arbejder tæt på borgere og patienter, kan tilmelde sig konferencen med en rabat på 500,- pr. dag i forhold til det almindelige tilmeldingsgebyr.

Call for abstracts - Åben

Grøn streg.pngCall for abstracts er åben med deadline den 14. september 2023.

Læs mere: