De kliniske kvalitetsdatabaser understøtter løbende udviklingen af kvalitet i sundhedsvæsenet. Du har mulighed for nemt og hurtigt at få vigtig information fra databaserne ved at abonnere på henholdsvis generelle nyheder og årsrapport/andre resultater.

Det er nu muligt at abonnere på nyt fra fem databaser:

  • Akut Kirurgi Databasen
  • Dansk Apopleksiregister
  • Dansk Urogynækologisk Database
  • Den landsdækkende klinisk kvalitetsdatabase for screening af diabetisk retinopati og maculopati (DiaBase)
  • Dansk register for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom

Vær opmærksom på, at der er sket ændringer. Der er ikke længere to abonnementer for hver database men ét: Nyt fra den pågældende database. Fra dette abonnement får du også årsrapporter og andre resultater fra databasen.

Her kan du abonnere:

Tryk på linket, abonnér-knappen sidder i højre side ved udskriv-ikonet. Tryk på abonnér-knappen, indskriv navn og mailadresse.

Akut Kirurgi Databasen
Dansk Apopleksiregister
Dansk Urogynækologisk Database
Diabase
Dansk register for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom


RKKP Webservices

Nyheder fra RKKP

 

Har du spørgsmål

Kontakt kommunikationskonsulent Birgitte Dalgaard, birdag@rkkp.dk

Hvad er en abonnementsordning?

Ved en abonnementsordning kan du tilmelde dig, så du løbende får besked fra RKKP, når der er nyt fra udvalgte kliniske kvalitetsdatabaser.

Når du skriver dig op som abonnent - ved at trykke på 'Abonner-knappen' og udfylde navn og mailadresse - får du en besked i din mail-indbakke, når der er nyt. Det er gratis at abonnere.

Hvordan abonnerer jeg?

  • Tryk på Abonnér-ikonet på websiden (som du finder under 'Her kan du abonnere')
  • Indskriv navn og mailadresse 
  • Tryk på 'Opret abonnement'

Hvilke informationer får jeg, når jeg abonnerer?

Når du abonnerer på nyt fra en database, abonnerer du på alle nyheder, der udgår fra den pågældende database. Det kan være årsrapporter, høringer om nye indikatorer, implementering af nye indikatorer og ændringer i årsrapportproces.

Årsrapporter til kommentering indgår ikke i abonnementsordningen på grund af fortrolighed. Årsrapporter til kommentering sendes til regionale kontaktpersoner, som sørger for at sende videre til rette vedkommende.