4. maj 2022 kl. 15.15-17.00


På webinaret vil RKKP's Videncenter præsentere de godkendte rammer for de kliniske kvalitetsdatabasers styregrupper, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til dem. Styregruppeformænd og evt. yderligere medlemmer fra styregrupperne er inviteret.

Mødet afholdes via video med opkald til meet.rmauopt1@rooms.rm.dk  /direkte link: https://rooms.rm.dk/webapp/conference/meet.rmauopt1@rooms.rm.dk?callType=video). Opkaldsvejledning nedenfor.

Der kan deltages uden tilmelding.

RKKP's Videncenter forventer at dialog på webinaret skal bidrage til at  rammerne operationaliseres, så de bedst muligt understøtter formålet: at skabe klarhed over arbejdet i styregrupperne for de kliniske kvalitetsdatabaser

Bemærk: Webinaret optages, og deles efterfølgende på RKKP.dk

Webinarets virtuelle møderum kan tilgås på følgende måde:

 • Hvis du anvender egen PC:
  • Anvend Google Chrome, og skriv følgende link via browser for at tilgå videomødet: https://rooms.rm.dk/webapp/home. (eller direkte link: https://rooms.rm.dk/webapp/conference/meet.rmauopt1@rooms.rm.dk?callType=video) For brugere i Region Midtjylland skal der logges på videomødet på Google Chrome uden for Citrix.
  • Skriv dit navn i pop-up vinduet, og klik på ok
  • Klik på ”Video kald”, og indtast adressen på videomøderummet i ”Søg og kald op” meet.rmauopt1@rooms.rm.dk log på som gæst (ved at klikke på tilslut)
  • Ønsker du at stille spørgsmål efter oplægget, klik på ikonet "raise my hand" i bunden af skærmen, hvorefter ikonet bliver blåt. Ønsker du at sænke hånden igen, tryk på "lower my hand".
  • Ønsker du at skrive spørgsmål eller kommentarer; anvend chat-funktionen ved først at trykke på den lille pil i midten til venstre på skærmen, så vises chatfunktionen øverst.

For teknisk support før/under mødet kontakt telefon: 27315616 eller 2168 8486